Blog

Munkavédelmi cipőkről röviden
09
Okt

Nagyon sokszor hallani munkahelyi balesetekről, és a munkavédelmi eszközök hiányáról, vagy annak rossz minőségéről.

Ez cipőben sincsen másként, a jó minőségű munkavédelmi cipő, bakancs, szandál sokszor egy súlyos lábsérüléstől óvhatja meg a lábunkat.

Munkavédelem fontossága!
25
Szept

A munkavédelemről legtöbbünknek az ellenőrzés és a bírság jut eszébe. Azonban ennél többről van szó. Miért lehet fontos a munkavédelem, azon túl, hogy megússzuk a bírságokat? 

Egy vállalkozás termelékeny és balesetmentes működéséhez feltétlenül szükség van a munkavédelmi előírások betartására és a munkabiztonság kialakítására. A munkabiztonság kialakítása rendkívül fontos annak érdekében, hogy a munkavállalók biztonságban végezhessék mindennapi tevékenységeiket.

Kis munka is munka!
11
Szept

Ez nem csak szállóige, hanem valóság is.

Többször hallani arról, hogy a szakemberek a kis munkákat visszamondják, vagy lenézik. Pedig sokszor a kisebb munkából is jöhet nagy megrendelés.

Felújítás avagy a családi viszály kezdete!
28
Aug

Többször lehet hallani, hogy az ingatlanunk felújítása, nagy stresszforrás egy családnak.

De miért is stresszelnek a családok

Szakembereink, partnereink
20
Aug

Építőanyag vásárlás után sem hagyjuk magukra vásárlóinkat, ezért ajánljuk szakembereinket, akikkel együtt szoktunk dolgozni, és merjük ajánlani a kivitelezéséhez.

Ha igény van rá privátban küldöm az elérhetőségüket.

Bővebb leírást egy munkához pedig itt tudnak megadni, kérem telefont elérhetőséget adjanak, hogy a szakemberek minél előbb fel tudják önökkel venni a kapcsolatot.

Itt tudja leadni igényét szakemberre: https://www.ingatlanszaki-webaruhaz.hu/spg/656263/Epitkezzen-az-Ingatlanszakival

 

A fizikai munka izületekre gyakorolt hatása
10
Aug

Fizikai munka közben erős megterhelésnek van kitéve, főleg az ízületek használódnak el. Több szakembernek, térde, válla, könyöke ezért megy tönkre fiatalon, illetve több szakembernek van porckorongsérve. Ezért van, hogy legtöbb szakember egy idő után segédeket alkalmaz, illetve más terület után néz, esetleg felfutatott üzlet után, már inkább az íróasztal mögött szeretne dolgozni vezetőként. Mert az egészség, ami megfizethetetlen. Erre valaki később valaki időben jön rá.

Felújíás sikerességében mi a döntő?
10
Aug

Vannak jól sikerült és kevésbé jól sikerült felújítások. De mi a kettő közti különbség, mik a döntő tények, amitől egy felújítás sikeres lehet?